Tilbygg og renovering

Trenger du mer plass? Et tilbygg kan være en ny del av huset, eller en hybel i tilknytning til boligen.

Et tilbygg betyr at man bygger ut fra eksisterende bygningsmasse på samme plan. Det finnes en rekke reguleringer for hva som er tillatt, og hva som må søkes om. Vi har god kontroll på lover og reguleringer, og bistår deg gjerne i prosessen med å få oppført et tilbygg til huset ditt.

Øybygg AS har sentral godkjenning som betyr at vi mestrer ansvar for søknader, prosjektering, utførelse og nøye gjennomgang av prosjekt og tiltak som krever byggetillatelse.

Se bilder av utførte prosjekt her.

Byggmestertjenester i Kvinnherad


Vi utfører mange typer tilbygg og ulike renoveringer for våre kunder. Det kan være alt fra å utvide hytta, bygge garasje eller naust, legge et nytt tak, installere nye vinduer eller utvide hele boligen i alle retninger.

Øybygg AS har holdt på siden 1989, og vi nærmer oss 30 års erfaring innen nybygg og tilbygg. Vi er svært opptatt av kvalitet, og sørger for at byggene vi leverer får optimal levetid, og gode bo-vilkår for deg og din familie.

Vi etterstreber alltid et godt resultat, og er ærlige og pålitelige håndverkere du kan stole på.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende befaring, eller en prat rundt hvilke tjenester du ønsker utført.

Totalentreprenør på nybygg


Vi utfører alle typer byggmester- og tømrerarbeid, og tilbyr også nybygg fra planlegging og prosjektering til utførelse. Vi driver også tomteutvikling, og tilbyr flotte, byggeklare hytte- og boligtomter.

Vi driver også butikk med alle typer byggematerialer, jernvare, verktøy, vindu og maling. Butikken finner du i Bjoanesvegen 62, 5454 Sæbøvik.

Kontakt oss i Øybygg AS i dag om du ønsker tilbygg, renovering, nybygg eller tomt i Kvinnherad kommune.

Restaurering av et eldre hus.

Huset har fått ein helt nye 2. etasje, 2000.

Restaurering av et eldre hus.

2. etasje er helt ny, 2008.