Nybygg

Øybygg bygger nybygg utifra deres ønsker. Vi setter opp alle typer nybygg, eneboliger, tomannsboliger og hytter samt tilbygg og renovering.

Øybygg AS driver butikk, tomteutvikling og tilbyr byggmestertjenester. Vi har mesterbrev, og påtar oss rollen som totalentreprenør, og kan bistå med alt fra tegning, planlegging, søknader til rette instanser og utførelse av nybygg og tilbygg.

Vi holder til i Sæbøvik, på Halsnøy i Kvinnherad Kommune i Hordaland og tilbyr blant annet nybygg av hytter, eneboliger og tomannsboliger.

Alt fra planlegging og tegning til utførelse


Om du ønsker deg ny bolig, eller en hytte i Kvinnherad kommune, er Øybygg AS riktig valg. Vi tilbyr alt fra tomt til prosjektering, planlegging, tegning og utføring - hele byggeprosjektet fra start til slutt. Vi bistår deg selvfølgelig med riktig dokumentasjon og søknader til kommunen.

På denne siden legger vi fortløpende ut tomteprosjekt, følg med.

Byggmester med lang og bred erfaring


Øybygg AS har holdt på siden 1989, og vi kan utføre alle prosjekt som totalentreprenør, og har et godt samarbeid andre lokale entreprenører. Dette betyr at vi kan også kan tilby rørlegger, elektriker, betong og grunnarbeid, slik at du får èn entreprenør å forholde deg til.

Følg gjerne vår Facebook-side for bilder og oppdatering rundt kommende byggeprosjekt og tomter til salgs.

Ønsker du deg en helt ny bolig?


Vi har sentral godkjenning som betyr at vi mestrer ansvar for søknader, prosjektering, utførelse og nøye gjennomgang av prosjekt og tiltak som krever byggetillatelse.

Ved å velge Øybygg AS, trenger du ikke å bekymre deg gjennom byggeprosessen. Vi hjelper deg med alt fra tomt til du har nøklene til ditt hus eller din nye hytte i hånden.

Kontakt Øybygg AS i dag om du ønsker nybygg i Kvinnherad kommune.